Camping

Camping

Vi har stängslat in hela campingområdet och BARA den som har anmält sig och betalat sin campingavgift kommer att få vistas i området. Ni kommer att tilldelas ett bevis som ni alltid ska kunna uppvisa. Åldersgräns 18 år.

Campingen är öppen från torsdag kl 19.00 till söndag kl 12.00 för samtliga kubblag som anmält camping. Campingavgift kommer att tas ut på plats, 100:- per person och då ingår inträde till kvällens afterkubb Ni MÅSTE anmäla lagmedlemmar som ska bo på campingen (max 12st) Ni blir tilldelad en campingplats som endast ni förfogar/ansvarar över Varje ruta tilldelas 1 sopsäck, behövs fler så säg till.

När ni lämnar campingen ska rutan vara ren och snygg. Av hänsyn till andra gäster och boende i området ska det vara tyst på campingen vid 24.00 torsdag och fredag. VISA HÄNSYN Campingvakter finns nattetid Campingvakten har rätt att avhysa er från platsen om ordningen störs.

Vid vägran blir er vagn bortforslad på ER bekostnad. Det ska vara trevligt att campa under helgen då VM i Kubb är, se därför till att visa varandra, Ronebor och vi som jobbar med VMet respekt och hänsyn

Välkomna